Website laten maken

 

Een website laten maken is vaak een van de eerste stappen bij het opzetten van een bedrijf. Het is dus erg belangrijk dat dit goed gebeurt. Je website is het visitekaartje van je organisatie!

 

 
 

Waarom je website bij Social Road?


De websites die wij bouwen zijn gemaakt in WordPress. Wil je hier ook een webshop bij, dan maken we deze voor je met WooCommerce. Deze systemen zijn gebruiksvriendelijk, waardoor je als klant ook heel makkelijk zelf dingen aanpast.


Daarnaast zijn onze websites gebouwd aan de hand van de belangrijkste online marketing principes. Hierdoor zijn ze overzichtelijk voor bezoekers en dienen ze het belangrijkste doel van jouw site.


Wil je meer verkopen? Dan richten wij jouw site zo in dat deze volledig is ingericht op meer sales. Wil je dat je klanten afspraken bij je inplannen? Dan leiden we je bezoekers zo over je site dat ze altijd uitkomen bij je afsprakenpagina.


Het is ons doel om je volledig te ontzorgen. Of het nou het gaat om teksten, foto’s, video’s, logo’s of design, wij regelen alles van A tot Z. Wij begrijpen dat je als ondernemer geen tijd hebt om pakkende webteksten te schrijven of professionele foto’s te maken. Dit nemen we je dan ook graag uit handen.Daarnaast zijn onze sites geoptimaliseerd voor Google en zorgen we ervoor dat je goed gevonden wordt op de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf.


Voordelen website laten maken


  • Wij zijn ervaren online marketeers en ondernemers
  • We hebben al veel ondernemers succesvol geholpen
  • We zorgen voor een continue online ontwikkeling
  • Social Road is een hard groeiende start-up
  • Wij zijn ervaren online marketeers en ondernemers

  • We hebben al veel ondernemers succesvol geholpen

  • We zorgen voor een continue online ontwikkeling

  • Social Road is een hard groeiende start-up

‘Social Road komt met ideeën zodat jouw online marketing steviger in zijn schoenen staat’ - Thijs Geurts

‘Persoonlijk maar ook zeer professioneel’ - Erwin Fonville

"Een website die echt voor nieuwe klanten zorgt!"


We zorgen voor een passend en effectief design, maken indien nodig goede foto’s en video’s voor op je site en zorgen voor pakkende teksten. Alles met als doel om jouw site beter te laten converteren. Oftewel: meer opdrachten of sales!

En heb je eenmaal een mooie website staan, dan hoef je je ook over het onderhoud van je site geen zorgen te maken. Dit nemen wij je graag uit handen. We voeren maandelijks alle updates en ander noodzakelijk onderhoud uit. Je site blijft hierdoor altijd snel, veilig en goed vindbaar.