Facebook & Instagram
adverteren

Waarom Facebook & Instagram adverteren?

Door te adverteren via Facebook en Instagram kun je een groot bereik realiseren. Het aantal gebruikers van Facebook en Instagram stijgt nog altijd. Zeker wanneer je een jongere doelgroep wilt bereiken, ben je bij een platform zoals Instagram op de juiste plek. Door op de juiste manier te adverteren via Facebook & Instagram zorg je voor meer klanten, omzet en uiteindelijk ook verkopen.

Loop jij vast bij het adverteren via Facebook & Instagram? Of kun jij organisch onmogelijk meer klantenbereiken? Tijd om op de juiste manier te gaan adverteren met ons Facebook & Instagram pakket!

Inbegrepen bij het pakket:

Instellen business manager

Doelgroep bepaling

Content op maat

Monitoring voor optimale resultaten

Maandelijks (telefonisch) voortgangsgesprek


Wil je meer leads/inschrijvingen of verkopen?

Als jij meer leads of inschrijvingen wilt verkopen, helpt Social Road jou met het bereiken van nieuwe klanten. Wij helpen je met het verzamelen van leads. Zo kun jij je focussen op je core-business en ben je zeker van een continue stroom aan leads. Wij bedenken passende vormen van online marketing en zorgen ervoor dat de identiteit van jouw bedrijf of organisatie goed naar voren komt.

Nooit meer zorgen maken om waardevolle leads

Als je Social Road jouw leads laat verzamelen, zorgen wij voor meer en betere leads. Ook kun je erop rekenen dat jouw boodschap beter over zal komen bij je prospects. Hierdoor houd je meer tijd en energie vrij voor andere taken binnen jouw business. Bij Social Road zijn jouw leads in de juiste, professionele handen.

Waarom Facebook & Instagram advertenties?

Adverteren via Facebook en Instagram loont! Bij advertenties op Facebook en Instagram worden mensen getarget op basis van leeftijd, geslacht, locatie, interesse, gedrag, connecties en demografische gegevens. Het is zelfs zo dat wereldwijd zo’n 1 op de 5 minuten wordt doorgebracht op Facebook en Instagram. Reden genoeg om hier gebruik van te maken en te kiezen voor adverteren via Facebook en Instagram.

Met Social Road ben je altijd zeker van een goed doordachte strategie. Wij zoeken uit hoe jouw bedrijf of organisatie het beste kan scoren en gaan doelgericht voor je aan de slag.

Voordelen van adverteren zijn:

Een beter online zichtbaarheid

Meer awareness voor jouw product of merk

Meer verkopen

Snel nieuwe leads

Neem vrijblijvend contact op met Roald!

Wil jij online groeien met jouw bedrijf? Wij geven je graag advies!
Vul je gegevens in en Roald belt je zo snel mogelijk terug!