SEO Pakket.

SEO Pakket.

SEO is zeer belangrijk. Door up-to-date SEO zorg je ervoor dat jouw website een hoog aantal bezoekers behaalt. Ook bepaalt het hoe jouw bezoekers je website (en daarmee jouw bedrijf of organisatie) zien. Het gaat erom of de content goed geschreven en relevant is, of de informatie eenvoudig vindbaar is en of de site mooi is opgebouwd. Ook is het belangrijk dat de juiste hoeveelheid backlinks geplaatst worden. Al deze elementen zorgen ervoor dat jouw bedrijf vertrouwen uitstraalt of juist niet.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Verhoog je zichtbaarheid

Wil je een nummer #1 positie in google?

Wij meten jouw SEO optimaal. Samen met jou maken we doelen die worden opgevolgd in Google Analytics. Zo zien we meteen of jouw investering in SEO ook zorgt voor hogere bezoekersaantallen, meer klanten die langer op jouw website blijven en meer verkopen. Door dit continu te meten en te optimaliseren doen wij ons best ervoor te zorgen dat je de #1 positie in Google behaalt.

ONTDEK MEER!

SEO Pakket

Een contiue stroom aan relevante websitebezoekers.

Voor een continue stroom van relevante websitebezoekers moet de website o.a. voorzien zijn van goede content. Als je hoger in Google wilt komen, zorgen wij voor SEO-proof content. Zo zorgen wij ervoor dat meer potentiële klanten jouw website bezoeken. Wie op Google naar jouw website zoekt, zal ook sneller bereid zijn om iets bij je te kopen. Doordat wij inzicht hebben in de nieuwste marketingontwikkelingen, weten we precies wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat jouw website hoog in Google scoort.

JA, DIT WIL IK

Dit kunnen wij voor je doen:

  • Relevante artikellinks plaatsen die aansluiten bij jou doelgroep;

  • Een uitgebreide zoekwoordenonderzoek, inclusief op maat advies;

  • Een maandelijke rapportage 

  • Google Search Console & Google Analytics koppeling

Hebben wij je kunnen overtuigen?

JAZEKER, I'M READY

Reviews

ERVARINGEN VAN ANDERE REIZIGERS

“ECHT EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE RESULTAAT WILT.”

RON VAN DE SANDE

Resultaat Verbetering

“IK WAARDEERDE DE DUIDELIJKHEID IN AFSPRAKEN.”

Robin van geenen

A 360 Vision

“BIJ HET OPNEMEN VAN DE TELEFOON HAD IK EIGENLIJK AL EEN GOED GEVOEL.”

JORDI LEEUWIS

RP Tools

“PROFESSIONEEL EN ZEER KLANTVRIENDELIJK.”

Erwin van der heul

VDHEUL Timmerwerken

Samen een online reis maken?

Wil je meer weten over SEO Pakket en hoe Social Road jou kan helpen? Neem vandaag nog contact op met Roald! Laat je gegevens achter en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op. Laten we samen aan jouw online reis beginnen.