SEO Pakket ‘Basis’

Je online marketing uitbesteden doe je met behulp van onze pakketten. SEO Pakket Basis biedt veel voordelen ten opzichte van het zelf aanpakken van je online marketing. Wij richten ons op ondernemers in het MKB, die organisch willen groeien. Wij herkennen ons in deze doelgroep, want zo begonnen wij ooit ook!


Als ondernemers in e-commerce ontdekten wij onze passie voor online marketing. Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan en ondersteunen en ontzorgen we jou graag met onze kennis.Roald Mulder & Ruben van Wijk
Eigenaren Social Road

Social media pakket voordelen

SEO en social media versterken elkaar. Wij voorzien jou van interessante content voor je bedrijf. We stellen een contentkalender op en leveren drie posts per week voor je social media, die we daarna publiceren én monitoren. Daarnaast schrijven we elke maand een blogpost of ander artikel voor de website, die volledig SEO-proof is. Je kunt zelf foto’s en/of video’s aanleveren, wij zorgen ervoor dat deze op een passende manier wordt opgenomen in de content die we creëren.

SEO Pakket voordelen

SEO Pakket Basis zorgt ervoor dat jij je SEO helemaal op orde hebt. We doen onderzoek naar de beste keywords voor jouw bedrijf en creëren content die de kans op een #1 positie in Google aanzienlijk vergroot. Deze hogere plek in de zoekmachines genereert meer organisch verkeer naar je website. Mensen die specifiek zoeken naar jouw aanbod! En aangezien Google dé plek is waar je als ondernemer potentiële klanten vindt, ga je dat terugzien in je sales.

“Wij wilden ons merk online op de kaart zetten!”


Inhoud van het SEO Pakket Basis

Contentkalender

We stellen een contentkalender voor je op. Je weet hierdoor precies wat wij voor de komende periode gepland hebben voor je social media en website.
3 Posts per week

De geplande content verzorgen we van begin tot eind. Oftewel: we schrijven, publiceren én monitoren posts voor LinkedIn, Facebook en/of Instagram.
5 Backlinks

Wij zorgen ervoor dat er per maand op 5 relevante externe sites een link wordt geplaatst naar jouw website. Deze backlinks verhogen jouw site authority, wat weer meehelpt om hoger te scoren in Google.
Rapportage

Elke maand analyseren wij de resultaten van de geplaatste content. We verzamelen de belangrijkste cijfers en opbrengsten en rapporteren deze aan jou. Zo maken wij groei inzichtelijk.


€350,- per maand

SEO Pakket ‘Basis’


SEO Pakket Basis kost €350,- per maand. Wil jij helemaal geen omkijken meer hebben naar je social media kanalen? Lijkt het je ideaal om je website voortdurend van nieuwe content te voorzien én deze ook nog te laten scoren in Google? Bestel SEO Pakket Basis dan nu direct!