Jouw social media uitbesteden in Rotterdam?

Laat het uitvoeren door Social Road!

Ja, dat wil ik!

Social media bureau Rotterdam

Een social media bureau in Rotterdam inschakelen? Social Road is waar je zijn moet! Wij zijn gespecialiseerd in social media en zorgen ervoor dat jouw socials scoren! De kans is groot dat je erg druk bent met je onderneming en geen tijd of zin hebt om jouw social media bij te houden. Gelukkig kan Social Road je op dat vlak geheel ontzorgen. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken en ben je alleen nog maar met de hoofdzaken van jouw onderneming bezig. Wij bieden een handig social media pakket aan met altijd 1 post per maand op 3 kanalen. Zet meteen ons social media bureau in Rotterdam in of lees verder voor meer informatie.

Social media uitbesteden

Compleet social media pakket

Ons social media bureau in Rotterdam kan je een compleet social media pakket aanbieden. Dit betekent dat je je niet meer druk hoeft te maken om je social media posts of online zichtbaarheid. Wij nemen je alles uit handen. Ons pakket bevat alles wat nodig is om jouw bedrijf of organisatie te laten groeien op social media. Ben jij de volgende die voor ons social media pakket kiest?

Ik wil graag mijn social media uitbesteden

Inhoud social media pakket

  • Contentkalender
  • 1 post per week op 3 kanalen
  • Rapportage
  • Maandelijks (telefonisch) voortgangsgesprek

Waarom je social media uitbesteden?

Besteed je je social media aan Social Road uit, dan heb je de zekerheid dat jouw social media op de juiste manier wordt opgezet. Zo zorgen we ervoor dat je meer leads krijgt en er meer verkeer op je website plaatsvindt. Ook krijg je meer naamsbekendheid en zullen je verkopen stijgen. En dat is niet het enige voordeel wat wij je opleveren. We zorgen er ook nog eens voor dat je meer tijd over hebt voor je eigen onderneming. Ofwel: je social media is bij ons altijd in de juiste handen.

Onze kenmerken

Social Road beschikt over alle kennis en ervaring die nodig is om jouw social media optimaal te beheren. Wij staan dan ook bekend om onderstaande:

  • Wij ontzorgen je compleet
  • Wij hebben al veel ondernemers met succes geholpen met hun online zichtbaarheid
  • Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om jouw social media te beheren
  • Je krijgt GRATIS toegang tot onze handige social media tool Fellow
  • Onze professionals ontwikkelen zich continu en zijn daardoor up-to-date

Ja, dat wil ik!

Altijd gratis toegang tot social media tool Fellow

Ons social media bureau in Rotterdam biedt je niet alleen optimaal social media beheer, maar je ook de mogelijkheid om dit zelf te doen of zelf je statistieken in te zien. Je krijgt namelijk altijd toegang tot onze gratis social media tool Fellow. Met Fellow plan je zelf je posts in, reageer je op berichten, kun je video’s maken en uploaden en nog veel meer. En dat doe je vanaf één handige tool. Zeg maar dag tegen je posts bijhouden via diverse kanalen, want dat is met onze tool niet meer nodig. Met Fellow bespaar je tijd en krijg je meteen inzicht in hoe je posts scoren. Ook houd je zelf eenvoudig je webcare bij.

Ik wil graag mijn social media uitbesteden