SEO Pakket ‘Pro’

Wil jij je online marketing zoveel mogelijk uitbesteden en zelf helemaal nergens meer naar om hoeven te kijken? Dan is SEO Pakket Pro de oplossing voor jou! Ondernemers in het MKB houden zich over het algemeen liever bezig met hun business dan met hun marketing. Maar tegelijkertijd wil je je bedrijf natuurlijk wel graag organisch zien groeien.


Wij zijn zelf ook zo begonnen en kunnen jou dan ook als geen ander helpen. Wij begonnen zelf als ondernemers in e-commerce en bouwden vervolgens onze passie voor online marketing uit tot een succesvol bedrijf. Inmiddels hebben wij ruime ervaring en ondersteunen en ontzorgen we jou graag met onze kennis.Roald Mulder & Ruben van Wijk
Eigenaren Social Road

Social media pakket voordelen

SEO en social media versterken elkaar. Wij verzorgen content waarmee je scoort. We schrijven pakkende teksten voor op je socialmediakanalen, die je community triggeren tot interactie. Deze content vullen we aan met een social video en vijf social foto’s die wij voor je maken. We monitoren je social media en voorzien je elke maand van een rapportage met de belangrijkste resultaten.


We stellen ook een contentkalender op, zodat jij precies weet welk onderwerp op welk moment aan bod komt. Daarnaast schrijven we elke maand een blogpost of SEO-artikel voor op je website. Je online marketing uitbesteden is nog nooit zo makkelijk geweest!

SEO Pakket Pro voordelen

Met SEO Pakket Pro heb jij je SEO helemaal op orde. Wij zijn expert in het vinden van de beste keywords voor jouw bedrijf. Vervolgens creëren we passende content, die je website hoger in Google laat scoren op belangrijke zoekwoorden.


Deze verbeterde plek in de zoekmachines genereert meer organisch verkeer naar je website. Mensen die specifiek op zoek zijn naar jouw aanbod. Google is de beste plek om als ondernemer potentiële klanten te vinden, dus dit ga je terugzien in je sales!

“Ondernemen is topsport en ik wil de beste zijn.”


Inhoud van het SEO Pakket Pro

Contentkalender

We stellen een contentkalender voor je op, zodat je precies weet wat wij voor de komende periode bedacht hebben op het gebied van je social media en blogposts.
4 Posts per week

De content zoals we die voor je hebben gepland verzorgen we van begin tot eind. Oftewel: we schrijven, publiceren én monitoren posts voor LinkedIn, Facebook en/of Instagram.
1 Blogpost

Elke maand leveren wij een blogpost of nieuwsartikel voor op je website, met gebruik van de belangrijkste keywords die we samen met jou hebben gekozen.
15 Backlinks

Wij zorgen ervoor dat er op 15 relevante externe sites een link wordt geplaatst naar jouw website. Deze backlinks zorgen ervoor dat jouw site hoger scoort in Google.
Rapportage

Elke maand analyseren wij de resultaten van de geplaatste content. We verzamelen de belangrijkste cijfers en opbrengsten en rapporteren deze aan jou.
1 Social video

We maken elke maand een video voor je, die jouw bedrijf in de spotlight zet. Deze video gebruiken we vervolgens om te plaatsen op social media en op de website.
5 Social foto's

Naast een video maken we iedere maand 5 professionele foto’s. Deze gebruiken we voor op de website en social media. Je hoeft zelf nergens meer aan te denken.


€750,- per maand

SEO Pakket ‘Pro’


SEO Pakket Pro kost €750,- per maand. Wil jij je online marketing volledig uit handen geven? Zodat dit altijd optimaal blijft draaien terwijl jij aan je business bouwt? Twijfel dan niet en neem SEO Pakket Pro af. Al je socialmedia-content en webteksten worden dan maandelijks op een professionele manier voor je verzorgd. Bestel Pakket Pro meteen!